Trainer Didacta PNL & Coach

“Quina és la meva feina en aquest món? És una pregunta que faríem bé en fer-nos una i altra vegada. En cas contrari, podríem acabar fent el treball d’una altra persona sense ni tan sols saber-ho. I és més, aquesta altra persona podria ser un producte de la nostra imaginació i potser una presonera d’ella, també.

Som éssers pensants inserits en la trama del incessant desplegament de la vida, tenim una capacitat especial per assumir la responsabilitat de la nostra part única i exclusiva del que significa estar vius, almenys mentre gaudim del nostre breu moment sota el sol.

També correm el risc de no experimentar mai de forma directa la nostra singularitat, almenys mentre ens mantinguem en l’ombra que projecten els nostres hàbits de pensament i els nostres condicionaments.

Rares vegades ens qüestionem les coses i a continuació contemplem amb determinació el que els nostres cors ens demanen que fem i siguem. Que és el que tant em fa res que pagaria per fer-ho?. Si em faig aquesta pregunta i no arriba cap resposta a part de: no ho sé, simplement segueixo fent la pregunta.

Amb el pas del temps ens adonarem que aquesta pròpia reflexió ens haurà conduïts a llocs als quals no hauríem anat simplement si haguéssim seguit les convencions dominants o les expectatives que els nostres propers tenien pel que fa a nosaltres o, el que és pitjor, les nostres pròpies expectatives i creences que ens limiten. Aquesta pregunta no hi ha cap moment de la vida en què no vagi a tenir un efecte profund en la nostra manera de veure les coses i en les eleccions que fem. És possible que això ens porti a canviar el que fem, però potser vulguem canviar la nostra manera de veure-ho i sostenir-ho, potser la manera de fer-ho.

Una idea bonica: a l’abella li importa la mel, però al mateix temps la abella serveix de vehicle per a la natura per a dur a terme la pol·linització creuada de les flors. La interconnexió és un principi fonamental de la natura. Res està aïllat. Cada esdeveniment està connectat amb els altres. Les coses s’estan desplegant constantment a diferents nivells.

A nosaltres ens correspon percebre la trama de tot això el millor que puguem i aprendre a seguir els nostres propis fils pel teixit de la vida amb autenticitat i determinació

Cultivar aquesta forma d’estar en la nostra vida requereix temps. Evidentment, el lloc per on començar és precisament aquí. I el millor moment? Què tal ara?”

Article Inspirat del llibre de Jon Kabat-Zinn (Mindfulness en la vida cotidiana)  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s